Bakić spreman za meč odluke protiv Bjelorusije
12.01.2020

Lijevo krilo naše reprezentacije Aleksandar Bakić doživio je dislokaciju falange prsta na lijevo ruci, ali povreda nije ozbiljnije prirode i biće spreman za meč odluke protiv Bjelorusije.

Pobjeda u posljednjem kolu grupe A, donosi plasman u glavnu rundu Evropskog prvenstva koje se održava u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

Nakon dodatnih medicinskih pregleda koji su obavljeni u Gracu, poznato je da igrač Komova nije ozbiljnije povrijeđen u duelu protiv Srbije, te da neće biti potrebna pauza, kako bi se oporavio.

Jedini igrač iz crnogorske lige koji je u sastavu državnog tima na Evropskom prvenstvu, povrijedio je prst početkom drugog poluvremena duela protiv Srbije, ali se nakon ukazane ljekarske pomoći, vratio na teren i u finišu pomogao ''lavovima'' da dođu do istorijske, prve pobjede na prvenstvima Evrope.

Tako će naša reprezentacija u kompletnom sastavu dočekati meč odluke protiv Bjelorusije, koji se igra u ponedjeljak u 18 sati i 15 minuta.

Pobjeda donosi plasman u glavnu rundu u kojoj je Crna Gora igrala samo jednom i to 2008. u Norveškoj, na debitantskom nastupu na prvenstvima Evrope.

© Rukometni savez Crne Gore 2018