facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Potpisan ugovor o saradnji sa kompanijom „Mercury“

seniori
Sa kompanijom čije sjedište je u Hrvatskoj i koja je generalni distributer danskog brenda Select na prostoru bivše Jugoslavije, potpisan je ugovor o saradnji.

Kompanija „Mercury“ je novi partner Rukometnog saveza Crne Gore!

Sa kompanijom čije sjedište je u Hrvatskoj i koja je generalni distributer danskog brenda Select na prostoru bivše Jugoslavije, potpisan je ugovor o saradnji za naredne dvije sezone, uz mogućnost da isti bude produžen, ukoliko saradnja bude na obostrano zadovoljstvo.

Ugovorom koji potpisali predsjednik Saveza Petar Kapisoda i direktor kompanije „Mercury“ Nikola Sumina predviđeno je da će „crnogorska kuća rukometa“ nabavaljati lopte od generalnog distributera renomiranog danskog brenda za potrebe reprezentativnih selekcija, ali i svih klubova.

Imali smo saradnju sa hrvatskom kompanijom i prethodnih godina, ali je ista sada ozvaničena i podignuta na viši nivo. Vjerujem da će ova saradnja donijeti brojne benefite, kako Savezu i reprezentativnim selekcijama, tako i klubovima, jer će svi dobiti lopte poznatog danskog brenda „Select“, što će doprinijeti podizanju kvaliteta rada na viši nivo. Savez će obezbijediti lopte svim klubovima i iste će im biti stavljene na raspolaganje u narednom periodu, kao vrijedna donacija i doprinos uspješnom trenažnom procesu. Uz sponzore koji finansijski podržavaju naše aktivnosti, važno je da imamo i partnere kao što je kompanija „Mercury“ i vjerujem da je ovo samo temelj za dugoročnu saradnju kojom želimo da podignemo kvalitet rada u svim rukometnim centrima u našoj državi“, kazao je Kapisoda.

Mercury d.o.o. je trgovačko društvo osnovano 1990. godine i generalni je distributer danskog brenda „Select“ za prostor bivše Jugoslavije. Uz podsjećanje da je saradnja ostvarena već prije 10-ak godina, iz komanije „Mercury“ ističu da je ista sada podignuta na viši nivo, te da će donijeti brojne benefite crnogorskom rukometu.

„Sporazum predstavlja krunu naše dosadašnje saradnje i posebno mi je zadovoljstvo što smo zaključili ugovor sa Rukometnim savezom Crne Gore i što sam danas u prostorijama jednog od najuspješnijih nacionalnih saveza. Prisutni smo u Crnoj Gori u dužem vremenskom periodu, a Savez i klubovi će osjetiti benefite ovog ugovora i sada će lopte nabavljati po odličnim cijenama. Ovaj ugovor podrazumijeva da će svi klubovi, bez obzira na to u kojem rangu nastupaju, dobiti vrhunske lopte i to pod uslovima koje nije dobio nijedan sportski subjekt u Crnoj Gori. Svi znamo što je „Select“ u svijetu sporta. U pitanju je brend koji je glavni snadbjevač Evropske rukometne federacije u posljednjih 10 godina. Donijeli su brojne inovacije, pa su 2018. dobili i potvrdu da je njihova lopta najbolji sportski rekvizit u svijetu. Takođe, 2020. lansirali su loptu sa čipom koja daje signal nakon što pređe gol liniju, a već je testirana na juniorskom Evropskom prvenstvu“, kazao je Sumina.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×