facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Kadetska reprezentacija odradila mini pripreme u Beranama

seniori
Na pripremama je bilo 18 igrača sa kojima su radili direktor reprezentativnih selekcija Draško Mrvaljević, te treneri Marko Martinović i Saša Roganović.

Kadetska reprezentacija Crne Gore odradila je mini pripreme u Beranama, tokom kojih je odigrala i dva kontrolna meča protiv prvoligaškog tima Berane 1949.

Za generaciju igrača rođenih 2004. godine, ovo je bila prilika za uigravanje i sticanje potrebnog iskustva, a sve u nedostatku međunarodnih utakmica zbog situacije sa pandemijom virusa COVID-19.

Na pripremama je bilo 18 igrača sa kojima su radili direktor reprezentativnih selekcija Draško Mrvaljević, te treneri Marko Martinović i Saša Roganović.

Zbog obaveza u klubovima u Sloveniji, ovu akciju propustili su Radoš Premović, Lazar Sredanović i Mirko Latković, koji su dio ove generacije i na koje stručni štab računa u narednom periodu.

- Mini pripreme u Beranama protekle su u najboljem redu, momci su bili maksimalno motivisani, a osim treninga i napornog rada, bili smo u prilici da odigramo i dva kontrolna duela protiv prvoligaškog tima Berane 1949, kome se zahvaljujem ovom prilikom što nam je izašao u susret. Nažalost, nijesmo bili kompletni, jer su nedostajala tri reprezentativca koja su napustila Crnu Goru i u slovenačkim klubovima nastavili svoje karijere. Na njih svakako računamo u narednom periodu. U trenutnim okolnostima zbog situacije sa korona virusom, otežano je raditi sa ovom generacijom, jer se ne možemo okupiti u kompletnom sastavu. Nemogućnost organizacije putovanja i nedostatak međunarodnih turnira i mečeva, uslovio je otežan rad na razvoju i napredovanju ove generacije, koja je uskraćena za kontinuirani rad usljed pandemije. Nastojimo ipak, da im omogućimo najbolje moguće uslove, a vjerujem da će se situacija u dogledno vrijeme normalizovati i da ćemo biti u prilici da se okrenemo novim akcijama. Ukoliko sve bude kako očekujemo, prva nas očekuje 1. avgusta, kada bi trebalo da počnemo nastup na turniru u Bukureštu, jer smo dobili poziv rumunskog saveza – kazao je direktor reprezentativnih selekcija Draško Mrvaljević.

Na pripremama u Beranama bili su Matija Pejović, Igor Mrvaljević, Danilo Radunović, Savo Vujović i Darko Đurković (Lovćen), Andrija Radovanović i Viktor Suknović (Danilovgrad), Radoš Premović i Milan Nišavić (Berane 1949), Filip Gazdić i Dejan Čolović (Rudar), Edin Beharović (Mornar 7), Todor Bulatović (Zabjelo), Vasilije Vukajlović (Budvanska rivijera Budva) i Janko Kustudić, Božo Vujović, Lazar Ćorović i Matija Zmajević (Sutjeska).

facebook instagram twitter viber licenciranje
×