facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

I „Spa Medica“ u sponzorskom i partnerskom pulu Saveza

seniori
Ugovor sa prvom privatnom zdravstvenom ustanovom iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije potpisan u prostorijama Saveza.

Sponzorski i partnerski pul Rukometnog saveza Crne Gore od danas je još bogatiji – novi ugovor zaključen je sa prvom privatnom zdravstvenom ustanovom iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije u Crnoj Gori - „Spa Medica“ iz Podgorice. Ugovorom koji su u prostorijama Saveza potpisali predsjednik Saveza Petar Kapisoda i izvršni direktor „Spa Medica“ Zoran Kovač predviđeno je da reprezentativci i reprezentativke našeg državnog tima u navedenoj zdravstvenoj ustanovi besplatno obavljaju rehabilitacione i medicinske procedure, te sve vrste fizikalne terapije.

„Sastajemo se lijepim povodom zbog zaključivanja ugovora o saradnji sa još jednom ustanovom koja je prepoznala ono što radi Rukometni savez Crne Gore, naročito naše reprezentativne selekcije na planu promocije države na međunarodnoj sceni. Zdravstvena ustanova „Spa medica“ je naš novi partner, na čemu im izražavam zahvalnost, jer su rehabilitacija i fizikalna terapija od izuzetnog značaja u svijetu sporta. Uz sponzore koji finansijski podržavaju naše aktivnosti, veoma je važno da za partnere imamo i zdravstvene ustanove, jer je zdravlje igračica i igrača prioritet za Savez i to ne samo u vremenu pandemije u kojem živimo. Zadovoljstvo je veće kada znamo da u kolektivu „Spa medica“ imamo naše iskrene navijače koji redovno prate naše reprezentativne selekcije i raduju se njihovim rezultatima“, kazao je Kapisoda.

Spa medica je prva privatna zdravstvena ustanova iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije u Crnoj Gori osnovana u septembru 2009. godine. Ekskluzivni prostor u kojem rade stručnjaci iz oblasti fizikalne medicine, opremljen je najsavremenijom opremom vodećih svjetskih proizvođača. Spa Medica nudi usluge rehabilitacionih i medicinskih procedura i sve vrste fizikalne terapije.

 „Čast nam je što je Rukometni savez, najuspješniji sportski savez u Crnoj Gori, prepoznao naš centar za fizikalnu terapiju kao ustanovu koja će brinuti o zdravlju naših rukometnih reprezentativaca. U narednom periodu slijedi niz velikih takmičenja u svim reprezentativnim kategorijama, pa i obaveza da našim reprezentativcima pružimo najsavremeniju i najkvalitetniju terapiju kako bi bili spremni za izazove. Nadamo se da ćemo zajedno postizati najbolje rezultate i da će rukometašice i rukometaši, kao i mnogo puta do sada, na najbolji način predstavljati našu državu“, kazao je Kovač.

Podsjetimo, Savez je od početka ove godine zaključio sponzorske ugovore sa Elektroprivredom Crne Gore AD Nikšić, te kompanijama „Bemax“, „SBBet“ i Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS), dok su ugovori o saradnji zaključeni sa specijalnom bolnicom „Ars Medica“ i poliklinikom „Hipokrat“.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×