facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Selektor Roganović i tri igrača pozitivni na korona virus

seniori
Odrađeno posljednje obavezno PCR testiranje uoči puta za Mađarsku, sada je izvjesno da „lavovi“ neće biti kompletni u prvom meču na Evropskom prvenstvu.

Odrađeno je posljednje obavezno PCR testiranje uoči puta za Mađarsku i sada je izvjesno da „lavovi“ neće biti kompletni u prvom meču na Evropskom prvenstvu, koji u četvrtak igraju protiv Danske u Debrecinu.

Selektor Zoran Roganović i dalje je naime, pozitivan na korona virus, a osim njega, na put koji je planiran za sjutra, sa ostatkom tima neće krenuti ni srednji bek Miloš Božović i pivot Nebojša Simović, te golman Mile Mijušković.

Imajuću u vidu to da selektor Roganović nema simptome posljednja četiri dana, novo testiranje obaviće već sjutra, a kako bi se u najkraćem mogućem roku priključio timu i bio u prilici da bude na klupi u okršaju protiv šampiona svijeta na startu Evropskog prvenstva.

Simović i Mijušković su takođe, pozitivni na korona virus već nekoliko dana, pa bi i oni uskoro mogli da dobiju negativan rezultat koji će im dati mogućnost da se pridruže ostatku tima.

Problem je međutim, činjenica da je Božović od danas pozitivan na korona virus, što znači da mu slijedi karantin od najmanje pet dana, nakon čega može na novo testiranje.

Reprezentacija sjutra putuje u Debrecin, a u četvrtak duelom protiv Danske počinje šesto učešće na prvenstvima Evrope.

Rivali u grupi A su još Slovenija i Sjeverna Makedonija, a u glavnu rundu idu dvije prvoplasirane selekcije.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×