facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Budućnost Bemax osvojila novu titulu prvaka Crne Gore

seniori
Izabranice trenera Bojane Popović u drugom meču baraža za titulu savladale su Rudar 41:15 u dvorani Univerziteta Crne Gore.

Rukometašice Budućnosti Bemax osvojile su titulu prvaka u SBBet Prvoj Crnogorskoj ligi.

Izabranice trenera Bojane Popović u drugom meču baraža za titulu savladale su Rudar 41:15 (21:6) u dvorani Univerziteta Crne Gore.

Budućnost Bemax je u prvom meču koji je odigran u nedjelju slavila 31:12.

Za najtrofejniji crnogorski klub to je 15 titula prvaka nakon obnove nezavisnosti, a ukupno 33 naslov namijenjen najboljem timu u državi, računajući i one osvojene u SFRJ, SRJ i SCG.

U oba meča baraža, Budućnost Bemax je potvrdila da je najbolji tim u državi i bez problema slavila ubjedljive pobjede protiv tima koji je filijala učesnika Lige šampiona, a koji predvodi Maja Savić.

Matea Pletikosić i Gordana Marsenić bile su najefikasnije u pobjedničkom timu sa po sedam golova, dok su po pet puta mrežu zatresle Katarina Džaferović i Nikolina Vukčević.

Igračica utakmice je golmanka Armel Atingre sa 19 odbrana, a sjajna je bila i 16-godišnja Dunja Šarančić koje je za samo 15 minuta na terenu upisala sedam intervencija.

Jelena Vukčević se istakla u timu Rudara sa pet golova.

Pobjednički pehar kapitenki Budućnosti Bemax Ivoni Pavićević uručio je predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×