facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Juniorke se pripremaju za Svjetsko prvenstvo u Sloveniji

seniori
Naš nacionalni tim sa klupe će predvoditi Igor Marković sa saradnicima Anđelom Bulatović i golmankom Budućnosti Bemax Armel Atingre.

Ženska juniorska reprezentacija u Podgorici odrađuje pripreme za Svjetsko prvenstvo za igračice do 20 godina, koje 22. juna počinje u Sloveniji.

Naš nacionalni tim sa klupe će predvoditi Igor Marković sa saradnicima Anđelom Bulatović i golmankom Budućnosti Bemax Armel Atingre.

Crna Gora će na šampionatu u Sloveniji igrati u grupi sa Danskom, Argentinom i Italijom.

- Vjerujem da ćemo do petka kompletirati redove nakon što nam se pridruže neke igračice koje kasne zbog klupskih obaveza. Nakon uvodnog dijela u Podgorici, pripreme od ponedjeljka nastavljamo na Cetinju, gdje ćemo boraviti do 11. juna i odigrati dva kontrolna meča protiv Lovćena. Završni dio priprema takođe, planiran je u Podgorici, odakle putujemo u Sloveniju. Mogu da kažem da imamo veliku volju, da svakim danom izgledamo sve bolje i da djevojke ispunjavaju sve zadatke koje pred njih postavlja stručni štab. Ali, moram da kažem da imamo previše kadrovskih problema, zbog čega je teško da kažemo što očekujemo. Danska je favorit, Argentina je nepoznanica, ali smo se na osnovu materijala koje smo pogledali uvjerili da su ozbiljan tim, koji je u kvalifikacijama savladao Paragvaj, Čile i Brazil i imaju dosta igračica u Prvoj ligi Španije. Favoriti smo isključivo u duelu protiv Italije, ali moramo da idemo korak po korak i pružimo maksimum u svakom meču – kazao je trener Marković. We've ranked the best real money online casino sites to join based on their bonuses, game selection, and overall reputation and reliability.

Na širem spisku za predstojeću planetarnu smotru su 23 igračice: Vanja Kovačević, Nađa Kadović, Milica Anđušić, Mela Mehmedović, Danila Radonjić, Anja Bojanić, Gordana Marsenić, Ana Radović, Katarina Džaferović, Anđela Kovačević, Ivana Đurović, Bojana Racković, Žana Bulatović, Andrijana Popović, Milena Kadović, Mina Novović, Suzana Zečević, Sara Gugač, Anastasija Marsenić, Anastasija Krivokapić, Nikoleta Pejović, Ksenija Jovićević i Milena Vujisić.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×