facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Hvala im do neba, još 100 minuta da smo igrale ne bismo izgubile"

seniori
""Medalja je kruna svega, ali sve što smo uradile minulih 20 dana je najveći uspjeh. Uspjele smo da se sastavimo da budemo - jedne", kazala selektorka Popović.

Bojana Popović je sa mnogo emocija govorila nakon ogromnog uspjeha, istorijske pobjede nad Francuskom i osvojene bronzane medalje na Evropskom prvenstvu.

Crna Gora je u borbi za treće mjesto pobijedila Francusku 27:25 nakon produžetaka na dan kada je selektorka napunila 43 godine.

"Od jutra smo imale poseban osjećaj da je ovo naš dan. Prvo moj rođendan, slavlje zbog toga, a onda ovaj poklon - najljepši. Još nisam svjesna šta smo uradile", kazala je Popović.

"Lavice" su odigrale nestvarnu utakmicu, pobijedile favorita, borile se kao nikad. Mogle su do pobjede i u regularnom dijelu, Francuskinje su izjednačile iz sedmerca u posljednjoj sekundi...

"Fajterska utakmica 60 minuta, pa ta sitnica koja nas je uvela u produžetke, ostale smo i bez Itane. Pitala sam koja je spremna da uđe umjesto nje - sve su digle ruke. I znala sam tada - još 100 minuta da smo igrale uz ovakvo srce ne bismo izgubile. A sve smo bile na ivici... Cijela Crna Gora treba da slavi ovaj veličanstveni uspjeh", kazala je Popović i naglasila:

"Medalja je kruna svega, ali sve što smo uradile minulih 20 dana je najveći uspjeh. Uspjele smo da se sastavimo da budemo - jedne. Zahvalna sam im do neba".

facebook instagram twitter viber licenciranje
×