facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Kamp "Šampion" počinje u subotu na Ivanovim Koritima

seniori
Rukometni kamp „Šampion“ počinje u subotu na Ivanovim Koritima. Biće to 24. izdanje jedinog reprezentativnog kampa u Crnoj Gori.

Rukometni kamp „Šampion“ počinje u subotu na Ivanovim Koritima. Biće to 24. izdanje jedinog reprezentativnog kampa u Crnoj Gori, koji će i ove godine biti organizovan u dvije smjene.

Planirano je da u prvoj smjeni od 1. do 10. jula na Ivanovim Koritima boravi ženska pionirska reprezentacija, generacija igračica rođenih 2010. i 2011. godine, dok će od 10. do 19. jula u drugoj grupi, trenirati pionirke i pioniri rođeni 2008. i 2009. godine.

Trener Anđela Bulatović objavila je spisak na kojem se nalaze 24 igračice koje će od subote biti na kampu, dok se sedam imena nalazi na spisku rezervnih igračica. U stručnom štabu su pomoćni trener Marko Stojanović i trener golmana Goran Anđelić.

Kao i svakog ljeta, učesnici kampa će biti u prilici da dobiju savjete od eminentnih stručnjaka, kao i crnogorskih reprezentativaca, osvajača medalja sa najvećih međunarodnih takmičenja.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×