facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Kadetkinje nakon velike borbe poražene od Hrvatske na startu glavne runde

seniori
Iako su se ponovo sjajno borile nošene velikom podrškom sa tribina dvorane „Verde“, izabranice trenera Tatjane Jeraminok poražene su od Hrvatske (27:25).

Kadetkinje nijesu mogle do pobjede protiv tima koji i dalje ima maksimalan učinak na Evropskom prvenstvu za igračice do 17 godina u Podgorici.

Iako su se ponovo sjajno borile nošene velikom podrškom sa tribina dvorane „Verde“, izabranice trenera Tatjane Jeraminok poražene su od Hrvatske (27:25) na startu glavne runde.

Propuštena je tako velika šansa da se napravi ključni korak ka plasmanu u polufinale...

Nada da se može do čuda i prolaza u samu završnicu, ipak, i dalje postoji, a šta će biti potrebno u posljednjem kolu protiv Srbije, znaće se nakon okršaja našeg sjutrašnjeg protivnika protiv Njemačke u drugom meču današnjeg programa novoformirane grupe I.

I duel protiv Hrvatske, kao i prethodni protiv Njemačke, bio je pun preokreta, velike borbe i odličnih perioda igre oba tima. Bolje je krenula Crna Gora, imala dva gola prednosti, a Hrvatska preokrenula i došla do tri gola viška (10:7) u 18. minutu. Nakon prvih 30 minuta, tri gola prednosti za rivala – 16:13.

Vratile su se naše djevojke i nakon minusa od četiri gola (17:13) u 42. minutu, uspjele i da povedu (19:18) u 44. Hrvatska je ipak, izdržala nalet našeg tima i predvođena tandemom Vuković – Fratnik, došla do pobjede vrijedne plasmana u polufinale.

Nina Ramusović je bila najefikasnija u našem timu sa šest golova, dok je Anđela Guberinić postigla pet. Teodora Rončević je upisala 11 odbrana.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×