facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Priznanje za uspješnu organizaciju prvenstva stiglo od EHF-a

seniori
Priznanje za uspješnu organizaciju Evropskog prvenstva za igračice do 17 godina koje je od 3. do 13. avgusta održano u Podgorici, stiglo sa najznačajnije adrese u evropskom rukometu.

Priznanje za uspješnu organizaciju Evropskog prvenstva za igračice do 17 godina koje je od 3. do 13. avgusta održano u Podgorici, stiglo je i sa najznačajnije adrese u evropskom rukometu.

U pismu koje potpisuju predsjednik Evropske rukometne federacije (EHF) Mihael Viderer i generalni sekretar Martin Hauslajtner odaje se priznanje Rukometnom savezu Crne Gore.

„U ime Izvršnog odbora EHF-a, koristimo priliku da izrazio zahvalnost Rukometnom savezu Crne Gore za organizaciju W17 EHF Euro 2023 u Podgorici.

EHF i zvaničnici koji su uzeli učešće na Evropskom prvenstvu, žele da izraze zahvalnost Rukometnom savezu Crne Gore i Organizacionom odboru na domaćinstvu, te pružanju značajnih mjera u vezi sa pripremom događaja i infrastrukture, kao i gostoprimstvu koje je pruženo timovima učesnicima i evropskoj rukometnoj porodici.

Pozitivan ishod ovog događaja ne bi bio moguć bez truda članova i tima Rukometnog saveza Crne Gore i lokalnih vlasti Podgorice koji su srdačno dočekali EHF i 15 delegacija u Podgorici.

Još jednom, u ime predstavnika EHF-a Martina Hauslajtnera, Predraga Boškovića i Božidara Đurkovića, te u ime organizacionog dijela EHF-a, zahvaljujemo na saradnji i čestitamo na uspješnom događaju. Ljubazno vas molimo da proslijedite našu zahvalnost lokalnim organizatorima i osoblju u Podgorici“, navodi se u pismu.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×