facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Pionirke na okupu u Podgorici, u srijedu igraju prijateljsku utakmicu u "Bemax areni"

seniori
U pitanju je generacija igračica rođenih 2008. i 2009. godine, koju predvode treneri Bobana Krstović, Miloš Perović i Sonja Barjaktarović.

Ženska pionirska reprezentacija okupila se u Podgorici, gdje će imati tri zajednička treninga i odigrati prijateljsku utakmicu podijeljena u dvije grupe, što će biti uvertira za duel EHF Euro kupa između Crne Gore i Norveške koja se sjutra igra u „Bemax areni“.

U pitanju je generacija igračica rođenih 2008. i 2009. godine, koju predvode treneri Bobana Krstović, Miloš Perović i Sonja Barjaktarović.

Tokom ove akcije, stručni štab će imati priliku da se uvjeri u formu igračica i počne sa izborom tima koji će u junu biti na okupu na reprezentativnom kampu „Šampion“ na Ivanovim Koritima.

- Zahvalila bih se Savezu na čelu sa predsjednikom Petrom Kapisodom, kao i direktorici ženskih reprezentacija Snežani Damjanac, što smo dobili mogućnost da u odličnim uslovima za rad, okupimo ovu izuzetno talentovanu generaciju. Ovo je prilika da upoznamo najtalentovanije djevojčice iz svih klubova, da se i one međusobno bolje upoznaju i da počnemo sa selekcijom tima za kamp „Šampion“ na Ivanovim Koritima. Atmosfera je odlična, kompletan stručni štab, kao i igračice rade posvećeno, pa sam sigurna da ćemo ovu akciju iskoristiti na najbolji način. Ove djevojčiće će igrati i međusobno uoči duela Crne Gore i Norveške, što je velika čast za njih, a potom će sa tribina bodriti „lavice“ protiv šampiona Evrope i svijeta – kazala je trener Bobana Krstović.

Na spisku za ovu akciju nalaze se 32 igračice, a njih 10 nalazi se na spisku rezervnih igračica.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×